Aika kasata yhteen kaiken sen puuhastelun tulokset

Pidin jonkin aikaa hengissä blogia, johon kirjoittelin ja kuvasin nukkekotiharrastustani. Arkeni on kuitenkin erittäin hektistä, joten tämä harrastus on välillä katkolla pitkiäkin aikoja. Nyt myöhemmin harmittaa, että poistin kokonaan blogin. Olisin voinut jättää sen vain hetkeksi uinumaan ja odottelemaan innostuksen sekä inspiraation paluuta. 
Suvantovaiheesta olen löytänyt taas uuden innostuksen tähän harrastukseen. Tämä on yksi niistä harvoista asioista, joita voin sanoa harrastavani. Luistelu vie viikkotasolla koulun lisäksi sellaiset noin 30 tuntia, joten välillä on tervettäkin päästä tuulettamaan aivoja ja hieman näpertelemään minikoossa. 
Suuressa Snadissa olimme pari viikkoa sitten äitini kanssa myymässä itsetehtyjä nukkekotijuttuja ja messutunnelmaan oli kiva palata. Forssan markkinat jäivät leirin takia välistä kokonaan ja nytkin pääsin paikalle vain lauantaina. Mukavasti sujui messuilu vaikka sitkeä flussa oli päällä ja äänikin täysin maassa. 
Nyt seuraava haaste on tulevan viikonlopun Kätevä-Tekevä-Lukeva -messut Lahdessa. Myytävää jäi jonkin verran Suuresta Snadista, mutta varastoja olen yrittänyt kuumeisesti täydentää kaiken vapaa-aikani. Myyntiin on siis tulossa erilaisia jouluherkkuja ja -liinoja sekä pieniä jouluisia juttuja. Lauantai on Pyhäinpäivä, joten suunnittelin ottavani myös loput Halloween-herkutkin mukaan, koska nukketalossahan teemajuhlia voidaan viettää hieman tavallista pidempään. 
© Ninni 
Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s