Tarvikkeiden järjestämistä

Tein löydön askartelutarvikkeiden järjestämiseen Tigerista. 2€/kpl oli myynnissä kirkkaita kannellisia lokeroita. Myyjä hieman ihmetteli, kun nappasin niitä kassalle peräti viiden kappaleen verran. Vanhassa askartelulaarissani kaikki tarvikkeet olivat epämääräisissä pusseissa ja sekaisin. Eipä ole enää!! 🙂

Molemmat kuvat nappasin puhelimella, joten laatu on mitä on…..

Totesin myös sen, että naiset rakastavat paketteja -väite pitää todellakin paikkansa. Olin toilailut varastoihin täydennystä Hong Kongista ja lentoposti oli saapunut toimipisteeseen torstaina. Olin hakemassa toista pakettia, kunnes tarkistin tämänkin lähetyksen tilan ja siellä se oli. 
Paketissa pääpaino oli erilaisissa pusseissa, mihin voi pakata myyjäisten minejä. Lisäksi ostoskoriin olin klikkaillut erittäin pienipäiset tyllat, muutamia massatankokuvioita, vahakyniä ja koruosia. Ihanasti olivat laittaneet vielä tilaajalahjoja kaupanpäälle. Kaikki olivat todella mieluisia ja käyttöön tulevat. 

Käytinkin vapaailtani massaillessa ja muutenkin mineillessä. Tällä hetkellä mielessä on niiiiiiin monta ideaa, mutta pitää hieman hillitä itseäni. Täytyy purkaa yksitellen ideoita ja katsoa, mitkä toteutuu ja mitkä jää ajatuksen tasolle. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s