Suunnitteilla uusi projekti

Pöpö on kaatanut tämän puuhastelian sairastamaan, joten minejä ei ole kovin paljoa syntynyt – uusia ideoita senkin edestä! Olen muutaman vuoden ajan pyöritellyt mielessäni ajatusta tehdä Weasleyn Kotikolo nukkekotina ja näin pöpön pehmittämillä aivoilla päättänyt sen toteuttaa. Talon nikkarointi tulee olemaan suurin ja aikaavievin osa, minkä takia mietin ihan kurssille menemistä. Ensimmäisen version aion rakentaa mittakaavaan 1:12:sta paksusta pahvista ja jesarista, jotta voi kokeilla erilaisia ratkaisuja ja työstää suunnitelmaa. 
Pohjatyötä aloitin kaivamalla kirjahyllystä Harry Potterit esiin ja lukemalla kirjat tehden samalla muistiinpanoja mainituista asioista. En halua tehdä kopiointiversiota leffoista suoraan vaan yhdistellä kirjojen sisältöä, omaa luovuutta ja elokuvien kulissien ideoita yhteen. En edes uskalla miettiä, koska tämä projekti on valmis…! 😀 Ehkä joskus 15 vuoden päästä. 
Talo pohjakerrokseen erillistaloon tulee keittiö ja olohuone. Talon lisäosan pohjimmaiseen kerrokseen suunnittelin kylpyhuoneen. Toiseen kerrokseen Ginnyn huone sekä kotoa jo pois muuttaneiden veljesten Bill & Charlien huone. Samaan kerrokseen tulee myös vanhempien huone. Kolmannessa kerroksessa asustavat Fred & George, jotka ärsyttävät metelöinnillään Percya. Ylimmässä kerroksessa on Ronin räiskyvä oranssinpunainen huone ja ullakolla meteliä pitää perheen henki. Lisäksi yritän tehdä talon ympärille pihamaata, johon saisi vähän esille erilaisia taikakasveja. 
Mielessä on monenlaisia ideoita mahdollisia ja mahdottomia, joita pystyy tälläiseen purkamaan. Jotain hieman poikkeavaa tavallisista nukkekodeistani. Rakentamiseen pääsen todennäköisesti vasta kesällä, joten sitä ennen täytyy keskittyä suunnitelmiin ja irtaimiston tekemiseen. Elvytettiin tulostinkin toimintakuntoon, jotta pystyy tekemään erilaisia printtejä. Tälläisessä velhotalossa ei myöskään kaiken tarvitse olla viimeisen päälle, joten jos muutamia vinoja liimauksia tai mittausvirheitä tulee, se annetaan anteeksi. 
Loppuun vielä pieni ideakollaasi, jotta pääsee hieman fiilikseen:
Kuvat lainattu Googlen kuvahausta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s