Kaupan hyllyille

Vanha tulostin herätettiin henkiin ja tuloksena oli erilaisia tuotteita kaupan hyllyille. Skannailin vanhoja paketteja ja etikettejä koneelle. Muutaman löysin myös netistä, joita sai tehdä omaan käyttöön. Photoshopin avulla muokkasin kuvia oikeaan mittakaavaan ja sen jälkeen tulostamaan. Osan tulostin tavalliselle paperille ja osan valokuvapaperille. Valokuvapaperin jälki oli tarkempaa, mutta Fimon päälle sopi paremmin tavallinen paperi. Muotoilin sopivia tuotteita, mihin liimata etiketit. Fimot paistoin normaalisti uunissa ja jäähdyttyään liimailin etiketit ja lakkasin. 

Minit valmistuivat aika myöhään illalla joten kuvan oton kanssa oli pieniä valotusongelmia…

Hyllyillä on tilaa vielä reippaasti uusille pakkauksille. Samoin vihannesosaston tarjontaa voisin laajentaa massailun parissa. Sain aikaiseksi muutaman banaanilaatikon mittakaavaan 1:12, mutta niitä en muistanut kuivata tänne. Banaanilaatikkoihin on tarkoitus tehdä massasta vielä banaanit. 
Täytyy laittaa muistilistalle näiden kuvaus paikoillaan hyllyillä, koska sitä en pysty tekemään. Molemmat nykyiset nukkekotini ovat vanhempieni luona ja sinne en tiukkojen aikataulujen takia kovin usein pyörähtämään näin talviaikoina. Sitten kun sinne ehtii, on kiva asetella paikoilleen tuotokset. Esille laitettavia juttuja alkaa kertymään hyvää vauhtia. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s