Kaupan tarvikkeiden teko jatkui…

Tänään tuli tehtyä pientä puuhastelua samalla teemalla, mihin olin jäänyt. Flunssakin alkaa helpottamaan, joten vähän jaksoi jo tehdä. Eloveenan peltirasioita pari kauppaan ja yksi perheen aamiaispöytään, pyykkipäivää varten hieman pesuaineita ja muutama lautapeli (tässäkin toinen kauppaan ja toinen perheen tytöille).

Samalla huomasin, että varastoihin pitäisi tehdä taas pientä täydennystä. Ostoslistalla on uusi Tacky Glue, massatankoja ja balsarimoja. Tarkoituksena on tehdä muutama sisustustaulu, mitkä vaativat kehystämistä. Samalla aion tulostaa kaupan seinälle erilaisia mainoksia, joilla saa seinäpintoja sisustettuun loppuun. Tähän täytyy kuitenkin paneutua joskus myöhemmin. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s