Kuka tulee tiskaamaan…?

Eilen oli Postiin kolahtanut lähetys Thaimaasta. Olin tilannut isomman satsin posliiniastioita, joihin voin valmistaa erilaisia ruoka-annoksia. Sieltä löytyi kulhoja, kuppeja ja erilaisia tarjoilulautasia. Ihanaa!!!! Mielessä on niin monta kokeiltavaa ideaa, joten kohta ne lautaset saattavat olla käytetty. 

Seuraavat postaukset varmasti liittyvät ruokaan, mutta samaan aikaan pieneksi projektiksi alkaa muodostumaan valokuvaus-roombox. Eli siis sellainen, jossa olisi sopivaan mittakaavaan 1:12 lattia ja kahdella sivulla seinät. Haluaisin, että seinät olisivat irroitettavia säilytyksen kannalta. Tämä helpottaisi minien valokuvausta, koska pientä voi siirtää valon mukaan ja valo pääsisi kunnolla sisään, kun ei ole blokkaavia seiniä. Tätä täytyy hieman miettiä, miten alkaisi toteuttamaan. 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s