Pienkodinkoneita

Kuusi tuntia hujahti taas niin nopeasti, kun uppouduimme valmistamaan nukkekodin keittiöön/kahvilaan pienkodinkoineita. Leea veti kurssin ja neuvoja sekä niksejä tuli jokaiseen pulmaan. Valmiiksi sain neljä kodinkonetta ja loput jäivät kotiläksyksi. Materiaalipussit ja koneiden ohjeet pakattiin visusti talteen seuraavaa askartelu kertaa varten. Materiaalipaketeista oli todella paljon helpompaa lähteä liikkeelle, kun valmisti näitä ensimmäistä kertaa. 
Tässä on tilannekuva, kun olin saanut jo muutaman valmiiksi. Taustalla näkyy kynsilakat, joilla tein sopivan värityksen kodinkoneisiin. Kaikki tietenkin vaaleanpunaisena! Yksivärinen lakka on pohjalla ja päälle glitterilakkaa ohut kerros. Viimeistely on tehty läpinäkyvällä kynsilakalla. Tässä kuvassa ei ole vielä valmistunutta yleiskonetta. Siihen vierähtikin hieman enemmän aikaa, mutta olen lopputulokseen todella tyytyväinen. 🙂 
Oltiin ahkeria ja tässä on lopputulos. Muutama kiireellinen ehti lähteä ennen kuin yhteiskuva saatiin napatuksi. Hyvillä ohjeilla ja materiaaleilla syntyi valmista! Oli todella kivaa, että tämä kurssi toteutui vaikka aluksi se oli hieman vaakalaudalla. Tarkempia kuvia täytyy ottaa uudessa valokuvausboksissa, kun pääsen kotiin. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s