Roomboxeja ModelExpossa

Viikonloppuna järjestetyssä ModelExpossa oli esillä taas ihania roomboxeja, mitkä oli toteutettu kilpailutöinä. Nukkekotiyhdistyksen pöydässä oli esillä erilaisia ullakoita ja Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajilla oli esillä erilaisia yksiöitä. Todella upeita töitä oli molemmissa. Olin itsekin päivystämässä p-h:n yhdistyksen pöydässä tänään ja oli kiva nähdä reippaasti äänestäjiä. Kaikista töistä en ihan saanut napattua kuvia, kun kameran akku päätti sanoa itsensä irti (nimimerkki oli unohtanut ladata sen).
Ensin muutama ullakko:

..ja sitten yksiöitä:

Vaikea oli valita omaa suosikkia töistä. Nyt sitten odotellaan tuloksia, mitä kävijät äänestivät. 🙂
Tässä on vielä samassa omat messuostokseni: 

Tuoleja tuli napattua muutama matkaan. Näistä ruskeat menevät sitten siihen Kotikontuun, KUN se aikanaan valmistuu. Sain idean näistä, että haluan jokaisen tuolin hieman erilaiseksi vaikka tyyli olisi sama. Tuoleja tulisi olemaan yhteensä kahdeksan pitkän pöydän ympärillä. Vähitellen vaikka taloa ei ole vielä, sekin projekti saa vahvempia suunnitelmia.

Ja sitten löysin vielä tälläiset helmiboksit, jossa on erilliset kannet joka luukussa. Nämä olivat vain euron kappale ja aijon käyttää niitä akryylimaalien sekoitukseen ja säilömiseen. Ei tarvitse sitten joka kerta tehdä uudestaan sävyjä ja heittää ylimääräisiä pois.

Kiva messuviikonloppu takana kaiken kaikkiaan! Paljon oli kierrettävää myös muilla osastoilla. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s