Hortensioita

Puuhastenlin eilen ensimmäistä kertaa kukkasia. Hortensiat ovat minun lempikukkia kaikissa väreissä. Hortensian kukka on samalla runsas, mutta silti herkkä koostuessaan yksittäisistä kukinnoista. Ensin valmistui vaaleansinisiä kukkia ja seuraavaksi aion tehdä vaaleanpunaisia sekä valkoisia. Ajattelin aluksi, että kaupparakennukseen laittaisin myyntiin vain ruokaa, mutta ehkä täytyy laajentaa leikkokukkiinkin. 
Taustalla näkyy Pentikin ihana Hortensia-kaitaliina. Tuo liina oli aivan pakko ostaa sinisen ja vaaleanpunaisen sävyissä, koska en osannut tehdä kaupassa päätöstä!
Näistä oli mukava aloittaa tutustuminen kukkien tekoon. Hortenssioissa oli hieman haastetta, mutta kuitenkin suhteellisen simppeliä. En vielä omista kukkamaljakoita, niin asettelin yksittäisiä oksia tekemiini emalikannuihin. Pysyivät pystyssä yllättävän hyvin vaikka kukat olivat aika painavia yläosasta. Ajattelin pian aloittaa ostamaani minikasvihuoneeseen roomboxin teon, joten pieni alkulämmittely on ihan hyvästä. Lisäilen kuvia tulevista kukistakin, kun saan lisää valmiiksi. 🙂

3 kommenttia artikkeliin ”Hortensioita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s