Kasvihuoneeseen yksityiskohtia

Edellisestä postauksesta jäikin pois tähän mennessä tehdyt irtohärpäkkeet. Printtejä etsiskelin Pinterestistä, josta löytyikin monta oikein sopivaa. 

Ensimmäisenä tein loitsukirjatelineen Fimosta. Tähän tulee Verson kasvikirja, jotta jää kädet vapaaksi demonstraatioihin oppilaille. Maalasin Fimon akryylimaaleilla ja lisäsin hieman maisemointikasvustoa sekä muutaman kukkapallon. 
Päivän Profeettoja tarvitaan tottakai multien vaihdossa pöytien suojaksi. Niitä täytyy varmaan tehdä muutama lisää, kun  saan kalusteet hankittua ja aseteltua. Osan kalusteista varmasti tilaan, mutta pitkiä tasoja tulee itsekin tehtyä. 
Muutama lainnoite ja myrkky tuli lasipurkkeihin. Niihin tulostin etiketit ja lakkasin kiinni. Pinterestissä törmäsin myös yksittäisiin tupavuireihin. Tästä tuli idea laittaa ne kasvihuoneen katosta roikkumaan. 
Tässä vielä puuhastelujen tulosta: 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s