Vuorossa kylppäri

Kylppärin remontti oli seisonut todella pitkään paikallaan. Sitten tulikin dead line saada talo valmiimmaksi, joten remontin kimppuun. Seinien tapetit löysin skräppipapereista ja panelointi on balsaa. Kerhoillassa teimme keittiötikkaita pahvista, mutta omani valmistuivat balsasta. Takaseinän hyllykkö sai vähän valkoista maalia pintaan ja pieniä puteleita sekä pesuaineita.
Pienenä saatu ruusukampauspöytä päätyi kylppäärin ja päälle vanhat hajuvesipulloni. Pienenä muistan, että varjelin hukkaamasta näitä. Tuo sydänkorkkinen oli suosikkini! Yksi pullo on kuitenkin kadonnut pullosarjasta. Saga on tainnut käydä vähän shoppailemassa Victorias Secret’illa, kun ostoskassikin on vielä jäljellä.

Lahden markkinoiden jälkeen täytyy pitää puuhastelupäivä, jolloin tekisin erilaisia kauneudenhoitoputeleita. Joka kerta, kun kurkkaan kylppäriimme 1:1 niin purkkeja on erittäin paljon enemmän verrattuna tähän. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s