Wanhan ajan lelumarkkinoilla Forssassa

Auto starttasi kohti Forssaa noin kuuden aikaan aamusta. Onneksi luvattu myrsky jäi pieneksi ja ajomatka sujui ongelmitta. Olimme hieman ennen kahdeksaa työväentalolla. Pikaisesti pöytä kasaan ja sitten tekemään pieni alkututkailu mitä kaikkea ihanaa muiden pöydissä oli tarjolla.
Viimeisen illan -häsläyksessä tuli ommeltua uusi pöytäliina. Löysin kankaan Eurokankaan palalaarista ja se oli juuri sopivan kokonen sekä värinen. Reunan viimeistelin valkoisella puuvillapitsillä. Koska myyntipöydät ovat aina aika matalia ja minit aika pieniä, täytyy Snadia ajatellen miettiä jonkinlaisia korokeratkaisuja. 🙂 Onneksi sinne on vielä vähän aikaa. 
Omaan matkaani tarttui Tarulta Molly-nukke, Suskilta kaikkea pientä kivaa Weasleyn kotikoloon ja hedelmäpiirakka, Cristianilta pöytäryhmä roomboxiin Eijalta Villa Töpölään sohva sekä kansituoli ja Mirjalta juustotarjotin sekä muutama säilykepurkki. Kotimatkalla pistäydyimme Kankaisella, josta lähti muutama nippu puuvillakankaita. 
Ihana päivä takana ja kiitos kaikille pöydässä vierailleille! Nyt on aika siirtyä miettimään uusia juttuja ajatellen lokakuista Suurta Snadia. Sehän on aikaisemmin kuin oikeasti ehkä tajuakaan! 😀
– Ninni

2 kommenttia artikkeliin ”Wanhan ajan lelumarkkinoilla Forssassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s