Villa Töpölä

Niittypolulla on ollut vilskettä. Tien toiselle puolelle on tulossa uusi perhe. Löysin sopivan Lundby-nukkekodin kirppisostoksena, jota en voinut jättää väliin. Siitä lähtikin seuraava projekti. Talon sisustustyyli tuli pian selkeäksi – pastellia. Lundby tulee sisukstetuksi osittain moderniksi ja osittain ripaus shabby chic fiilistä. 

Täällä pieni koonti Lundbyn historiasta – Suosittelen lukemaan läpi! Oli ihan mielenkiintoinen. 
Mietin myös millainen henkilö sinne tulisi asumaan. Aluksi olin varma, että se olisi vanhemman rouvan koti, jolla olisi kissa (vaikka itse olen kaukana kissaihmisestä). Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos ja sinne tulee asumaan Pikkaraisia/Sylvanian Families -eläinhahmoja. Olen mieltynyt eniten erilaisiin pupuhahmoihin, mutta myös muitakin sinne tulee, jos löydän sopivia. Taloon on tarkoitus laittaa hahmoja runsaasti ja paljon menoa sekä vilskettä. 
Olen hyvin innoissani tästä uudesta projektista! 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s