Ei Muumitaloa lukita yöksi, hei Muumit…

Muutaman viikon aikana Photoshoppaus tunteja on takana reilusti yli 60 (siihen lopetin laskemisen). Työurakka vihdoin palkittiin, kun saatiin tehtyä valmiita mukeja Casablancan Eevan (joka nappasi kivan kuvan järkkärillä) kanssa pienenä vaihtarina. 
Ja mihin ne tunnit kuluivat…? 
Suurin osa haluamistani mukeista oli noita täyteen kuvitettuja mukeja. Printeistä oli saatava saumattomia ja jatkuavia oikeaan kokoon ihan kuin oikeissakin mukeissa. Suurimman tuskan sai aikaan Millenium-muki, johon upposi yksinään reilu 7 tuntia. Rakentelin kuvan pienistä osista ja lopulta jouduin alkamaan käsin piirtämään mallista puuttuvia osia. Toinen haastava oli Iltapurjehdus, joka meni melkein koko muki piirtämiseksi… Kaikkea sitä tekeekin, kun jotain haluaa… 😉 Iltapurjehdukseen ja Stocka-mukiin saatiin puuhasteltua keräilylaputkin kiinni, jotka on pienennetty 1:1 koon lapuista. 
Kuvituksia jäi vielä tekemättä, koska mukit loppuivat kesken. Täytyy tehdä uusi tilaus ja jatkaa sitten seuraava satsi mukeja. Muumitalo-mukin decalin sain Eevan arkistoista hattuineen, kiitos vielä! 
Mukit kuivumassa ja odottamassa uuniin pääsyä. 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”Ei Muumitaloa lukita yöksi, hei Muumit…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s