Suuri Snadi – Suuri blogipostauskin tiedossa

Olemme olleet mukana myyjinä Suuressa Snadissa ihan ensimmäisestä kerrasta lähtien. Tälläkin kertaa oli todella mukava viikonloppu harrastajien seurassa. Erityisen tästä Snadista teki Angie Scarrin paikalle tulo ja kun pääsin hänen pitämäänsä massailupajaan! 
Perjantaina kävin auttamassa hieman pöytienlaitossa iltapäivästä ja illalla pääsin viemään pöytäliinan paikallemme. Samalla kaikkea muutakin pientä vaikka minien esillelaitto jäi seuraavaan aamuun. Yöunet jäivät hieman nafteiksi, mutta siitä huolimatta selviydyin helposti aikaisin Energia Areenalle ja saatiin kaikki esille. 
Taneli toi sisarukset ja serkut messupöytään, jotta hekin pääsisivät messufiilikseen. Taneli ei itse malttanut pysyä paikallaan vaan lähti fiilistelemään ympäri hallia. Käskin hänen olemaan kiltisti ja pitämään huolta itsestään. 
Ensimmäisenä Taneli tiesi mihin pöytään suunnistetaan. Erjan pöydässä oli aivan mahtava Mood-kangaskauppa, minkä yläkerrassa oli henkeensopiva ompelimo-ateljee. Tanelia hieman jännittää, kun niin hienoja leidejä on ostamassa uusia vaatekankaita. 
Tuolla on Esteri juttelemassa Tim Gunnille.. Jos minä ihan vähän hiippailisin lähemmäksi. Onkohan Fred ja George täällä myös? Heidän matkassaan oli niiiin huisia Meripäivillä!

Ai katsos Taneli! Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi ollaan nähty..!

Hei, Esteri! *korvanlehdet alkavat punastua* Onkohan Weasleyn veljekset messuilla..? Heidän kanssaan on niin huisia!

Heillä on ollut hieman kiirettä uusien tuotteiden teossa ja testailuissa, minkä takia he eivät tänne päässeet. Tule kuitenkin kylään meille joku päivä. Fred ja George olisivat varmasti mielissään esitellessään uusia juttuja. 

Se sopii! Heippa Esteri! *..ja Taneli lähti luikkailemaan eteenpäin*
Luna oli saapunut ateljeehen uusien suunnitelmien kanssa. 
Matkalla Taneli näki ison rivistyös Istu alas -kilpailun töitä. Samalla aiheella oli saatu toinen toistaan erikoisempia töitä. Kaikki olivat todella hienoja!
Olin molempina päivinä vahtimassa Wooperin taloja, jotka kerhomme oli viimeistellyt näyttelyyn esille. Taneli ei malttanut olla poissa vaan tuli mukaan. Siellä Taneli luikkaili talojen takana vahtivuorojen ajan. 😉
Kappas, täällä on Villa Töpölän mallinen nukkekoti! Titta voisi innostua nukkekodista. Saisin rauhassa leikkiä merirosvoleikkejäni, jos sillä olisi jotain tekemistä. Ninaaaaa!!!! Titalle omat lelut, ettei aina tuu sotkemaan mun leikkejä!!!
Pöytänaapurimme Katin pöydässä oli uskomattoman ihana itsetehty kasvihuone sekä erittäin taidokkaita kukkia ja muuta pientä. Tanelin halloween-juhliin kotiutui kurpitsa, mutta laitan kuvia ostoksista sitten ihan lopuksi. 
Vastapäätämme oli ihana Angien pöytä! Vierailin siinä sen verran usein, että siitä tuli jo vitsailtua hänen miehensä kanssa kuinka monesti pääsenkään pöytään vierailemaan. 

Sunnuntai kruunautui Angien pitämään massailukurssiin, jossa oli teemana punajuuret sekä lehtimangoldit. Olin täpinöissäni koko päivän. Kurssi oli ihan huisin hieno jo kokemuksena! Ihanaa oli nähdä läheltä hänen työskentelyä sekä oppia pieniä niksejä ja kikkoja, mitä ei ikinä olisi tullut ajatelleeksi!
Taneli oli siellä innokkaana kuunteluoppilaana ja nyt hän tulee saamaan ison kasan erilaisia vihanneksia Töpölään. Laitan vielä lisää kuvia uuteen postaukseen, koska niitä tuli otettua reippaasti. Lisäksi laitan kuvia kerhomme viimeistelemistä taloista, jotka otin viimeisellä kerhokerralla ennen näyttelyä.

5 kommenttia artikkeliin ”Suuri Snadi – Suuri blogipostauskin tiedossa

  1. Musta tuntui, että itsellänikin meni jotenkin viikonloppu huuruissa ja haahuillen. En edes selviytynyt katsomaan rautateitä! 😀 Tein yhden tälläisen valokuvauskierroksen, jolloin nappailin kaikkia kuvia

    Tykkää

  2. Taneli on aina niin innoissaan lähtemässä markkinoille 🙂 Tosin se aina innostuu shoppailemaan siellä yli suunnitelmien – en siis minä, vaan Taneli 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s