Hieman erilainen joulukalenteri ja 1. Luukku

Aluksi olin suunnitellut tekeväni tyypillisen joulukalenterin tänne blogin puolelle, mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin. Iltapäivällä aurinko laskee ennen kuin ehdin kotiin. Illalla on niin pimeää ja keinovaloilla kuvailu lähes toivotonta. 
Aloitankin joulukalenterin työnimellä ”Kurkistus Minipuuhastelun arkeen”. Jokaisen luukun taka on siis pala, mitä kaikkea olen sinä päivänä tehnyt mineilyn parissa. Tästä voi tulla hyvä tai sitten floppi…! 😀 Idea lähti siitä, että melkein päivittäin tulee joko tehtyä jotain tai sitten etsittyä inspiraatiota/tutoriaaleja yms. 
Olen saanut inpiraatiota takaisin Kotikolo-projektin parissa. Aloitin vihdoin toteuttamaan valtavaa urakkaa eteenpäin. En uskalla ajatella, kuinka kauan talon parissa tulee menemään. ”Ei se määränpää, vaan se matka?” Eikö totta..! 😉 
Lattialaata on tehty polymeerimassasta, jonka pastakoneella mankeloin tasaiseksi. Sitten leikkasin laatat ja tein pintaan röpelöä. Lattiasta on tarkoitus saada mahdollisimman kuluneen näköinen. Laattoihin tulee vielä maalausta ja ehkä saumaus, kun saan kaikki laatat valmiiksi.
Sillä aikaa, kun laatat olivat uunissa, asettelin Turun shoppailuja paikoilleen. Lundbyn eteisen pöydälle sijoitin molemmat lampun yhteyteen, koska valo toi kauniisti esille mini Mariskoolien yksityskohtia.

Yläkerrasta kuului kuitenkin rapinaa ja pientä tirskumista. Se alkoi kuullostaa epäilyttävältä, joten tarkistamaan tilanne..!
Noh, Tanelihan se siellä! Taneli sai Turusta Mirjalta pienen joulupaketin. Iso vati täyttyi herkuista, mutta muistutin ettei kaikkea saa syödä kerralla. Taneli kiittää vielä näistä! 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Hieman erilainen joulukalenteri ja 1. Luukku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s