Luukku 4: Pinterest perjantai

Bussimatkat täällä päin on sellainen välttämätön paha eli hukka-aikaa päivässä kertyy aika paljon. Laskin, että olen tänään jo istunut busseissa/muissa kulkuvälineissä lähes kolme tuntia ja vielä niitä tulee kertymään. Pinterestin sovellut älypuhelimelle on ihan huippu! Nyt muutamia paloja parin päivän ajalta, mitä olen siellä tutkaillut.
Joulupapereita täytyisi tehdä pienessä koossa, jotta voi paketoida Tanelin joululahjat. Pinterest on pullollaan ihania vintage papereita, joita nyt voi käyttää vaikka joulukorttiaskartelussa 1:1.

Tälläisiä paperitaloja olen yhden saanut kootuksi nukkekodin leluiksi. Aika pientä hommaa on, mutta se luonnistuu pinsettien avulla suht hyvin ja hermotkin säilyvät.

Jouluisia kuvia aloin selailemaan sillä silmällä, jos näistä tulostaisi pieneen kokoon joulukortteja. 🙂

Se on niin hauska, kun vastaan tulee tuttujen kuvien pinnauksia. Tuota matto-ohjetta on myös pakko päästä kokeilemaan (löytyy Hannalta). Tyyliltään juuri sopivanlainen Kotikoloon!

Pinterest on niin ihana luova pankki, että ihan mahtavaa. Sinne saa koottua ideoita ja sieltä saa haettua inspiraatiota rakenteilla oleviin projekteihin. Monta juttua hieman polttelee, mutta vielä pitää malttaa, jotta saan Kotikolon pohjatöitä hieman pidemmälle. 
Matkaan tarttui myös muutama kangaspala. Jotain näistä syntyy, mutta ehkä vasta ensi viikolla. 🙂 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Luukku 4: Pinterest perjantai

  1. Minäkin seikkailen usein Pinterestissä kun töissä on hiljaista… Monesti tulee eteen suomalaisten töitä. Kivoja juttuja olet tällä viikolla puuhaillut.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s