Luukku 8: Joulu on pakettien aikaa

Tänään saapui Suuressa Snadissa ennakkotilaamani Angien Colour Book! Ensimmäiseltä selaukselta fiilikseksi jäi, että ihan huippu. Aloin suunnittelemaan, että viikonloppuna inventoin omat massani läpi sekä teen värikartan. Sitten on myös pakko päästä kokeilemaan vinkkejä ja neuvoja käytännössä. Onneksi joululoma on tiedossa, että pääsee sitten ajan kanssa massailemaan.<3
Luukusta tupsahti muutama muukin ylläri.  Tilaamani pensselit saapuivat myös. Pintapuoliselta katsomiselta ei mitään valittamista yht. 4€n sivellinsatsiksi. Tanelin leikkimökin katto vihdoin maalia pintaan, kun on joku väline (+pari varavälinettä) millä maalata. 
P.S. Huomenna on Päijät-Hämeen Nukkekotiyhdistyksen pikkujoulu, missä toivottavasti nähdää paljon harrastajia. Pieni paketti pukinkoriin on työnalla. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s