Luukku 10: Kangasvarastoon täydennystä

Pääsin eilen illasta tutkailemaan äidin kangasvarastoja. Tänään aamulla jatkoin. Valtavasti ideoista alkoi tulemaan, minkälaisia kankaita haluan Kotikoloon. Niitä kertyikin matkaan kokonainen kassillinen! 😀 

Junamatkalla aloinkin kokeilemaan Hannan blogissa olevaa toista matto-ohjetta. Löysin nimittäin varastoista juuri siihen sopivaa pohjaa. Mukavaa puuhaa vaikka erittäin erittäin hidasta. Lopputulos kuitenkin palkitsee! Täytyy leikata sopivan värisiä kuteita telkkaa katsellessa lisää. 
Tanelikin oli mukana porukoilla eli Tanelin mummolassa ja aikamoisen kuorman kanssa lähti takaisin. Olisi kuulemma pulkkaan tarvinnut peräkärryn! 😀 
Ensimmäisenä kotiin päästyämme Taneli ripusti oman sukkansa huoneensa oveen. 

2 kommenttia artikkeliin ”Luukku 10: Kangasvarastoon täydennystä

  1. Sukka jaksaa muakin naurattaa. Mistähän senkin päähänpiston sain, että sukan pitää olla pidempi kuin Taneli…? 😀 ja ihanaa, että tästä tykätään, koska tää oli kanssa vähän sellainen päähänpisto. Aluksi piti olla kuva Töpölästä joka päivä, mutta joulukuun 1. Päivä oli niin pimeää niin oli keksittävä jokin uusi korvausratkaisu. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s