Luukku 13: Lucian päivä

Tänään mineily oli hieman siivoamispainotteista. Tiedättekö tunteen, kun moni mini vielä hakee paikkaansa ja sitten niitä kertyy siihen talon ympärille sekä kaikkialle muuallekin? Töpölän ympäristö oli alkanut olemaan aika sekalaisessa kunnossa vaikka itse talon olin saanut järjesteltyä siistiksi. 
Otin kaiken ”ylimääräisen” pois ja sitten laitoin ne takaisin oikeille paikalleen, mutta välissä oli luova kaaos lipaston päällä.

Talon yläpuolella on kesä- sekä talvipiha, mitkä ovat molemmat tehty paspis-pahvin päälle. Tanelin leikkimökin katto kaipaa vielä maalaamista, mutta Soililta olin saanut ihanan viirinauhan, joka löysi paikkansa. Kesäjuhlia odotellessa…!
Talvipihan taustalle olisi tarkoitus tulostaa mahdollisesti vielä talvinen kuva, jotta tuo kaapin seinä ei näy jokaisessa kuvassa. 
Talon alapuoli on tällä hetkellä varastohyllynä, mutta tarkoituksena olisi saada Töpölään vielä alakerran laajennus. Sitten pääsisi Tanelin pikkusiskokin omaan huoneeseensa! Pitkään olin miettinyt Lundbyn alakerran ostamista, mutta taidan päätyä tekemään alakerroksen kapalevystä. Silloin saan sen tehtyä paremmin sopimaan käytössä olevaan kaappiin. Ehkä sitten joululomalla sekin….??
Loppuun vielä kuvaa Töpölän omasta Lucia-neidosta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s