Postipaketti kolahti vihdoin ovelle

Joulukuun alussa tilaamani quilling-paperiliuskat saapuivat vihdoin postiin! Jee! Näitä oon vähän odotellutkin ja ajattelin niiden jääneen jo jonnekin matkalle. Postista tulikin vihdoin kirje, että postissa on jotain noudettavaa. 🙂 Minihalilla oli kaikki jutut puoleen hintaan, niin sieltä muutaman pienen jutun tilasin myös. Ajattelin, että nuo ovat sopivaa pientä tehtävää, kun haluaa tehdä jotain vähällä vaivalla ja vaikka reissussa. Lisäksi kolmas kuori sisälti kirjainpastaa, jota pääsen maalailemaan. 
Postia on aina niin kiva saada ihan ovelle kannettuna!
// Postman brought me a long awaited package. I had ordered quilling paper as early as December. I had already thought about the package lost. However, yesterday I got a pleasant surprise. The quilling papers were finally arrived. At the same time a few other orders arrived – Prints from Minihali and letter pasta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s