Tampereen reissulla osa 1.

Perjantaina Onnilla matkamme suuntautui Tampereelle. Pistäydyin silloin ensimmäisen kerran juhlavuoden näyttelyyn Verkarantaan. Tuntuukin jo, että ’Verkaranta’ on muutaman kuukauden ajan ollut yhden jos toisenkin harrastajan puheissa. Omalta osaltani näyttelyssä ei ole mitään kovin isoa kokonaisuutta, mutta Istu alas -kilpailun riippumattotyö lähti tuloaulan virtiiniin. 😉
// Last weekend I went to Dollhouse fair and exhibition to Tampere. A Doll’s House Association’s 25th anniversary exhibition is on display at Verkaranta Tampere (still open to 19th this month). 

Huikkailkaa tänne, jos oma työ on, niin voin lisäillä tekijöitä kuviin.

Ensin tutustuttiin Satumaailmaan. Siis aivan ihana kokonaisuus! Tässä harrastuksessa, kun vain luovuus on rajana. Nurkkauksesta löytyi monta tuttua lapsuuden muistoa mm. Rölli, Peppi sekä Tohtori Sykerö kumppaneineen. Esther-velhokin on niin näppärä loitsija, joka oli ilmiinnyttänyt koko talonsa Viistokujalta Verkarantaan!
// First I looked at the Storyland. Amazing work with colors and effects! All flying objects created versatile effects on that. There were many familiar characters from childhood stories.
Voi Sulevia… Kuinkakohan monta tuntia kerimistä on vielä jäljellä..?
Fred! George! FREEEEEEED!

Moro Taneli! George (ei kun Fred? vai?) on Ginnyn kanssa pelaamassa huispausta. Puhtolakaisut lentävät aika näppärästi muutaman loitsun jälkeen.

Miten sujuu? Onko näyttelyvieraiden kustannuksella pilaitu?

Noh *silmän vinkkaus*

Nyt pitää jatkaa matkaa! Nähdään taas, kun pääsette takaisin Viistokujalle. Tulen kylään taas hormipulverilla. Meillä on uusi takka! 
Saara Vallinevan ihania lintuja oli sijoitettu Satumaailmaan. Lisäksi niitä voi bongailla keväisenä lintubongauksena ympäri Tampereen keskustaa, jos on tarpeeksi tarkka silmä.
Satumaailmassa parhainta oli värien kirjo sekä kolmiulotteisuus. Elävyyttä oli luotu saamalla talosta lähtien ilmaan! Niin monta pientä yksityiskohtaa ja ajatusta maailmassa oli, että varmasti puolet meni ohi. Siksi yritin ottaa paljon valokuvia, mitä voi jälkikäteen katsella. Lauantaina oli todella paljon ihmisiä, joten siksi ihan hyvä oli pistäytyä jo perjantaina. 
Seuraavaksi Taneli huristeli kerrostalojen ohi Rintamamiehentielle. Siitä lisää tulossa..! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s