Vappuahan aletaan jo kohta juhlimaan !

Eilen kerhoiltiin radioita – tai ihan mitä vaan, joten kallistuin tähän viimeiseen vaihtoehtoon. Aloitin tekemään siis opiskelijahaalareita Vapun lähestymisen vuoksi! Materiaalina on tavallinen puuvillakangas. Näitä täytyy tehdä vielä enemmän sekä tietenkin teekkarien tupsulakkeja! Insinöörit osaavat juhlia tätä opiskelijarientoa oikealla painokkuudella. 😉
Kietaisuneuleen sain valmiiksi viime viikolla, mutta en ollut vielä täällä blogin puolella esitellyt. Harjoittelin uutta neulemallia tuohon keskiosaan. Suurinpana haasteena itselläni on saada sopivan löysää, kun tuppaa käsiala aina välillä kiristymään liikaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s