Illan nettinörtteilyä

Blogin päivittäminen on ollut mielessäni jo jonkin aikaa. Tänään illalla kokeilin, josko saisin siirrettyä blogiani WordPressiin, koska siellä on monipuolisempi sivuston päivitys ja mobiiliappi luotu todella helpoksi päivittää ’on the road’. Kuten mikään uusia asia, ei tämäkään sujunut täysin ongelmitta. Hetkeen ei vielä ainakaan siirtoa tapahdu, ennen kuin mietin mikä on järkevää. Eli jatkuu ihan normaaliin tapaan täällä ainakin toistaiseksi. 🙂 Onneksi mulla oli muutama apukoodari täällä auttamassa ettei tietotekniikka veisi täysin voittoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s