#Minimaraton

Sain idean, jota olen haudutellut keväästä asti. Siivoilin työhuoneessa ja katselin kuinka monta kirjaa/lehteä jo löytyykin, mutta kuinka monta olen oikeasti tehnyt niistä. (Vastaus: Ihan liian vähän). Toki alan kirjallisuus on myös paljon inspiraation lähteitä, mutta monia ihania ohjeita on, mitkä haluaisin toteuttaa sellaisenaan tai hieman sovellettuna. Tämä on siis kaiken takana… (Ja paria ihanaa kirjaa odotellaan innolla!) 

Aion aloittaa #Minimaraton -haasteen. Mukaan saa lähteä eikä mitään takarajaa aijan suhteen ole! Tarkoituksena on siis vihdoin kaivaa kaapista ja hyllystä ne ohjeet/tutorialit esiin, mitä on aina halunnut kokeilla. Olisi ihan huippua, jos tämä lähtisi leviämään ja muutkin alkaisivat selailla ohjeita toteutusmielellä. Leikittelin ajatuksella, että olisi ihanaa tehdä kaikki kirjojen ja lehtien minit, mutta se saattaa olla hieman liian paljon..! 😀
Laitan #Minimaraton -tagin aina sellaisiin juttuihin, mitkä toteutan tämän haasteen alla. Vihdoinkin tuumasta toimeen! 
***
Ensimmäisenä toteutukseen pääsi Nukkekoti Väinölän Joulu -kirjasta kotijuuston ohje. Tämä on vähän ollut jäissä sen takia, kun olen etsinyt sopivalla kuviolla olevaa nappia. Kirjan kuvassa on aivan ihana punosnappi ja sellaista etsin pitkään. Samanlaista tai sen tyyppistä ei ihan tullut vastaan, mutta aika perinteisellä kuvioinnilla olevan löysin. Tämä sai nyt kelvata.

Yksi kommentti artikkeliin ”#Minimaraton

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s