Joulukalenteri: Luukut 3 & 4

Blogin päivitysten kanssa tulikin ongelmia heti aluksi bloggerissa. Tämä otsikko on ollut täällä jo hetken, mutta mitään sisältöä ei julkisesti näkynyt (en tiedä syytä?). Sain vihdoin tehtyä tänne tarvittavat muutokset ja samalla oma blogi kävi suuremman muutoksen läpi. Ulkoasut saattavat vielä vaihtua ja sisältöä kirin kiinni sen osalta, mitä tänne on ollut aikomus päivittää. Ihanaa saada kuitenkin homma rullaamaan uudella tempolla!

Palataan siis joulukuun alun kalenteri-ihanuuksiin, mitä olen saanut availla pienistä paketeista.

img_1704
Suskilta kolmannen päivän luukusta tuli kauniit japanilaiset merimerkit. Lasiset keskustat kuultavat vihreää ja sinistä lävitsee. Neljäntenä pakettina Kotikoloon sain Tylypahkan vaakunaksi olevan päiväpeitteen ja pienen kupissa olevan mehikasvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s