Lattiapintoja ja kasvihuone

”Vain mielikuvitus on rajana”

No sen siitä saa ja projektit lähtee käsistä. Kotikolo koostuu tällä hetkellä yhdestä isosta talosta, yhdestä pienestä talosta, kahdesta viinilaatikosta, yhdestä tornista, tekeillä olevista Lunan osiosta ja kasvihuoneesta. Siis nämä kaikki muodostavat yhden?!? talon. 😀 Kotikolon kylkeen tuli ennen joulua idea Weasleyn poikien kaupasta yhteen viinilaatikkoon ja sitten toiseen viinilaatikkoon tulikin idea Viistokujan liemi ja noidankattilakaupasta. Valoitetaan hieman luonnostelukuvaa projektista (kuvasta puuttuu katolle tuleva kokonaan toinen talo) :

Työmaa näyttää tällä hetkellä tältä (hieman realistisempi versio):


Visio on kuitenkin kirkkaana mielessä, joten tuumailusta takaisin hommiin. Ensin tein loppuun olohuoneen lattian, jonka olin aikaisemmin aloittanut portaiden alta. Loppu lattia ladottiin puupahvin päälle, jotta myöhemmin pääsee käsiksi lattian alla meneviin sähköjohtoihin. Lattian petsasin sävyllä ’tammi’. Sitten ladoin Ginnyn huoneen lattian samassa tohinasta laatikosta löytyneistä viiluista (pienet vinoudet eivät omaa silmää haitanneet, koska onhan kyse Kotikolosta.. :D). Lopullista väriä en ole vielä siihen päättänyt.

Tänään työmaalle palattiin suunnitelmana tehdä katolle tuleva kasvihuone valmiiksi. Noh, ei se nyt ihan valmis vielä ole! 😀 11 metriä kului eripaksuisia rimoja, jotta sain nämä kaksi seinää valmiiksi. Tästä se etenee tasaisen vauhdikkaasti! Kasvihuone on valmis viikonloppuun mennessä kuitenkin toivottavasti ja sitten pääsisin jatkamaan muiden pintojen kanssa.


Tämä projekti ei yhtään lähtenyt käsistä… 

To be continued…

Yksi kommentti artikkeliin ”Lattiapintoja ja kasvihuone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s