Materiaalivinkki: Tarrapintainen kapalevy

Kotikolossa on toiminut ”ilmanvaihto” vähän liiankin hyvin, koska etu- sekä takapaneeli ovat puuttuneet. Mietin vaihtoehtoina takaseinään ohutta vaneria, 4 mm puupahvia ja sitten kapalevyä. Päädyin lopuksi 3 mm paksuun tarrapintaiseen kapalevyyn. Talon runko on paksuja levyä, joten niihin on helppo kiinnittää hieman kevyempikin materiaali paikalleen.

Päädyin tähän materiaalin helppouden takia. Mattopuukolla sain helposti oikean kokoisen levyn aikaiseksi. Levyyn on helppo pistää reijät takapuolelle meneville sähköjohdoille ja tapetoinnin helppous!

Suojamuovin alta paljastui todella jämäkkä tarrapinta, johon oli helppo viivaimen avulla saada paperit ilman ilmakuplia paikalleen. Suojamuovissa olevat apuviivat auttoivat kohdistamaan paperit suoraan. Vanhempien makuuhuone sai voimakkaan punakultaisen tapetin ja heidän huoneen oikealle puolelle tulee Ginnyn huone. Ginny sai seinilleen tapettitilkkutäkin, joka lähti inspiroitumaan Hannan kirjan kuvasta. Ikkunaa jäin vielä miettimään, mutta se on mahdollista lisätä myöhemminkin, kun levy kiinnitetään vasta viimeisten asioiden joukossa paikalleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s