Kerrossänky kolvaamalla


Tänään kerhoillessa pääsin kokeilemaan uutta tekniikkaa mineissä. Aikaisemmin olen kolvannut johtoja yms. Mutta siihen se on jäänyt. Visiona oli kerrossänky Weasleyn kaksosille. Sitten lähdettiin toteuttamaan!

Kerhon lopussa kaksoset pääsivät jo testaamaan uutta kerrossänkyä! Muutama puola pitää vielä patjojen alle laittaa tueksi. Metalli vaan pääsi loppumaan…

Sängystä tuli vision mukainen! Jee! Pintaa aijon kuluttaa ja tummentaa reilusti vielä myöhemmin, mutta ensin täytyy saada patjan tuet paikalleen. Kolvaaminen oli todella kivaa, vaikka vaati hermoja saada oikean kokoiset palat ja siistit liitokset. Tällä tekniikalla täytyy tehdä vielä lisää!

5 kommenttia artikkeliin ”Kerrossänky kolvaamalla

 1. Hei,
  todella hyvältä näyttää! Sopiiko tiedustella mitä metallilankaa käytit? Oliko käyttämääsi lankaa helppo taivutella haluamallasi tavalla, niin ettei tullut ylimääräisiä mutkia?
  Itse valmistin nukkekotiini parvekkeen kaiteet Bauhausista ostamastani (ontosta) messinkiputkesta kts. postaus
  16. helmikuuta 2014, jos haluat, mutta sinun käyttämäsi lanka näyttää ohuemmalta ja minua kiinnostaisi tietää, mitä se on ja mistä hankit 🙂 En ole päivittänyt blogiani yli vuoteen, mutta nukkekotiprojektini jatkuu edelleen ja uudet tuotteet/muiden kokemukset niistä kiinnostavat kovasti 🙂

  Tykkää

  • Moikka, Tähän olen hieman huono vastaamaan, että mitä tuo on. Kun menin askartelukauppaan ja kerroin heille, että tälläisen haluan tehdä kolvaamalla ja tarvitsen sopivaa materiaalia. He osoittivat sopivaan hyllyyn ja siitä valikoin nuo. Ostin nämä kesällä, kun piti jo leirillä päästä kokeilemaan, mutta en ehtinyt. Sitä oli helppoa taivuttaa ja sivuleikkureilla katkaista. Voisin kuvitella, että rautakaupassa löytyisi ohuita lankoja paljon soveltuvia! 🙂

   Tykkää

 2. Upea!! Nyt tiedän, miten teen sängyn Estellalle. Kiitos tästä ideasta. Kolvi löytyy jo onneksi meidänkin taloudesta, luojan kiitos. Muuten olis pitänyt käydä taas ostoksilla Motonetissa…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s