Kotikolon keittiö

Kotikolon keittiöön on talosta tällä hetkellä yksi selkeimmistä visioista. Aloitin hieman hahmottelemaan suunnitelmia paperille (ei piirretty mitenkään mittakaavassa!) Elokuvissa Kotikolon keittiössä on mielenkiintoinen yksityiskohta putkistoista, jotka muodostavat seinälle sokkelon. Vastaavanlainen on suunnitteilla, mutta vielä en ole lyönyt lukkoon materiaalia. Pilleistä saa mielenkiintoisia yksityiskohtia taitoksiin ja muuten todennäköisin vaihtoehto on ohut muoviputki.

img_3574

Aloitin helpommasta päästä toteuttamaan suunnitelman pohjalta liesimodulia. Materiaali on pääosin puupahvia, kivet leikkasin kananmunakennosta ja hyllyt ovat Biltema-tikkuja sekä rakettikeppejä. Yksityiskohtia on tarkoitus lisätä ääriviivatarroille ja kohokuvioinnilla. Väritys on haettu mustasta valurautaisesta liedestä.

Sovittelin keittiöön uusia tapetteja ensin paikalleen kaikkiin seiniin ja sitten testasin modulia paikalleen. Moduli oli aluksi hieman liian korkea, mutta pienen lyhennyksen jälkeen sain ujutettua sen paikalleen. Kananmunakennot saivat pintaansa noin kuusi kerrosta maalia, jotta sain siitä rusehtavaa kiveä muistuttavan pinnan. Yksityiskohdat tulevat paremmin näkyviin, kun saan talon sähköistettyä ja takaseinän paikalleen. Talossa on poikkeuksellisen syvät huoneet, joten kuvaus on hieman hankalaa vielä näin rakennusprosessin vaiheissa.

91d67-allek

Yksi kommentti artikkeliin ”Kotikolon keittiö

  1. Nuo lasimaalausikkunat inspiroivat oikein kunnolla. Löysin heti yhden tilan, jossa ne toimisivat. Keittiöstä tulee varmasti viihtyisä ja odotan innolla, minkälaisen putkihässäkän saat aikaiseksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s