Linnasänky Tanelille

Marita toi kerholle Miniaturas-lehden, jonka unohdin selata läpi aluksi. Taneli taisi sillä aikaa tutkia lehteä ja sitten kuului: ”MÄ HALUUUUUN TON!!” Ei tässä pitänyt mitään sänkyä alkaa tekemään kesken messuvalmistelujen, mutta pienenyllytyksen ja Onhan toi nyt vaan tosi siisti -ajatuksen jälkeen oli pakko ryhtyä tekemään. 

Pienensin kaavoja alkuperäisestä 85%, jotta sänky olisi Tanelille sopivaa mittakaavaa (ohje on 1:12). Joitain yksityiskohtia karsin, kun ajattelin tehdä tästä hieman erilaisemman ulkoasun. Sänkyhän ei mahdu Tanelin nykyiseen huoneeseen, mutta ratkaisu löytyi remontoimattomasta Lundbyn lisäkerroksesta, jonka ostin vuosi sitten fb:n kirpparilta. Nyt taidan vihdoin saada senkin aluille.


Sängyn päädyt tein munakennosta, jonka maalasin. Taneli sai Soililta joulukalenterista keppilohikäärmeen (kuulemma keppihevonen on Tanelin menoon liian tavallinen *täysin totta!*) eli nyt taitaa leikit käynnistyä ja joskus ehkä maltetaan nukkua.

Siltä varalta, jos sattuu malttamaan nukkua, tein Libertyn ohuesta puuvillakankaasta lakanat. Hävittäjälentokoneissa on hyvä nukkua ainakin Tanelin ilmeestä päätellen! 

Yksi kommentti artikkeliin ”Linnasänky Tanelille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s