Kevättä kohti

Perjantaina kerhoiltiin kukkien parissa ja pääsin itsekin paikalle. Muutaman edellisen viikon kerhoilut ovat jääneet välistä tai nopeaan pyörähdykseen, niin nyt sain olla ihan rauhassa koko illan. Kiitos kerhoilijat!


Kasvihuoneeni on majaillut pidempään kerholla projektinani. Katto on edennyt hieman, mutta rimat loppuivat jälleen (kulunut yhteensä 25 metriä!?!?! listoja). Siirryin laittamaan hyllyjä paikoilleen. Kaikki hakevat vielä vähän omia paikkojaan, mutta vähitellen ne alkavat muotoutumaan. 


Sitten iski idea illan loppupuolella Suskin kierrätyskeskukselta löytämille puisille shakkinappuloille. Lunastin niitä muutamia ja aloitin sahailemaan sopivaksi. Pahvista tarkoitus tehdä ylä osaan pyöreät tasanteet ja sitten maalata vielä muutamaan kertaan. Projekti jatkuu siis seuraavalla kerhokerralla. 🙂 

Tänään sain vihdoin viimeistellyksi kerrottuja ruusuja, mitä olin aloittanut tekemään muutama viikko sitten. Niitä valmistui reippaasti enemmän kuin kuvassa, mutta maljakkoon ehtivät ne ensimmäiset versiot. Tarkoituksena olisi saada Kotikolon toiselle seinustalle isot kukkapenkit ja nämä päätyvät sinne.

4 kommenttia artikkeliin ”Kevättä kohti

  1. Onpa raikas ja keväinen kasvihuone. Täällä haaveilen oikeasta kasvihuoneesta mutta pihallamme ei ole tilaa sellaiselle =( Taidanpa tämän postauksen innoittaman tehdä kasvihuoneen minikoossa. On sitä ainakin helpompi hoitaa. Joskus näitä haaveita taitaa olla parempi toteuttaa vain miniatyyreinä. =)

    Tykkää

    • Minikasvihuoneessa nimenomaan parasta on se helppohoitoisuus! 😉 lisäksi ei tarvitse miettiä saako tarpeeksi aurinkoa, vettä, viihtyvätkö vierekkäin jne.. harrastuksessa kun voi mielikuvituksella paikata todellisuutta

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s