Uusia vaatteita

Vaatteita on syntynyt nukeille vaatepajan jälkeen todennäköisesti enemmän kuin viime vuonna yhteensä. Vaihde jäi päälle ja minulla on vielä muutama keskeneräisenä valmistumassa. Kotikolon naisväki mielellään esittelevät teille tähän mennessä valmistuneita uusia vaatteita: 

1. Ginnyn päällä on vanhasta nenäliinasta valmistunut kesämekko. Nenäliinaa kiersi kauttaaltaan tummempi reuna, jonka hyödynsin korostamaan helmaa. 


2. Mollyn vaatteet menivät uusiksi: Kurssilla aloin ompelemaan mekkoa, jonka takaosassa on hieman tuollainen viittaa muistuttava laahus. Rouvalta puuttuu vielä essu, kun hän häärii Kotikolon keittiössä.

3. Hermione esittelee kierrätyskeskuksesta löytyneestä kankaasta tehtyä mekkoa. Kangas on keinokuitua ja hyvin laskeutuvaa, minkä takia toimi tässä mallissa kätevästi.

4. Röyhelöhame syntyi kerhoillan jälkeen, kun oli ollut kahvit kohdillaan. 😉 Tämä on tehty myös vanhasta nenäliinasta sekä piparkakkureunaisesta nauhasta rypytettynä.

5. Salsa-hame syntyi Libertyn ohuista puuvillakankaista ja näitä on tehtävä erilaisilla yhdistelmillä vielä muutama, koska ovat niin kesäisiä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusia vaatteita

  1. Hyvä Nina! Mollyn mekko näyttää tosi suuritöiseltä mutta myös hienolta. Tykkään tosi paljon tekemistäsi vaatteista. Tuo Ginnyn keltainen ”nenäliinamekko” on mun suosikki, superihana! Sopii Ginnylle kuin nenä päähän. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s