Istutuspenkki – Potting bench

Helatorstaina pääsin pitkästä aikaa kerhoilemaan. Jouluna aloitettu kasvihuoneprojekti on edennyt monen mutkan kautta jo siihen pisteeseen, että siellä alkaa näyttämään kasvihuoneelta. Kuitenkin vielä katto sekä partiovet puuttuvat. Edistystä tapahtuu kuitenkin pala kerrallaan. 

Tämän kerran aiheena oli pieni istutuskori seinälle. Omaani ajattelin sijoittaa istutuskylttejä ja Lunan lohikäärmeennahkaiset hansikkaat. 


Istutuspöydän muokkasin nukkekotikirpparilta ostamastani valmispöydästä. Pöytä oli hieman liian leveä, joten sahasin siitä noin 1,5 cm leveydestä pois. Pöydän pintaan oli liimattu paperi, jonka revin pois ja aloin hiomaan pintaa. Iloinen ylläri sattuma tuli pöytälevyn pinnasta, jolle en hionnan jälkeen tehnyt mitään. Aluksi hieman vieroiksuin sitä, mutta nyt tykkään kovasti! 


Pöydän sivut maalasin ja koristelin hieman enemmän Lunamaiseen tyyliin sopivaksi. Samaa sävymaailmaa jatkoin valkoiseen valmisruukkuun, jonka sain Soililta (Kiitos!) sekä shakkinappuloista tuunaamiini kukkakorokkeisiin. 

Tässä vaiheessa mennään nyt ja seuraavaksi täytyisi mennä ostamaan lisää rimaa, jotta saisi valmiiksi ovet ja katon vihdoin. Ehkä viimeistään leirillä saisin tämän lähes valmiiksi. 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s