Lauantai Lahdessa

Tänä vuonna emme olleet myymässä Lahden markkinoilla oman opparini ja uusien työkuvioiden vuoksi, kun kaikkialle aina ei pysty repeämään. Päiväreissulle kuitenkin lähdin Lahteen ja aamupäivästä Lotilan koululle tekemään miniostoksia. Siitä on monta vuotta, kun viimeksi emme ole olleet myymässä äitini kanssa Lahdessa. Hieman outoa oli saada tehdä ostoksia hieman enemmän ajan kanssa ilman pikaista kiirettä takaisin pöydän taakse! 

Matkaan lähti muutamia materiaaleja ja pääosin käsintehtyjä miniatyyreja eri tekijöiltä. Samalla toi Mirjalle hänen swappi-paketit kesävaihdon osalta, minkä järjestin tässä kaiken hässäkän keskellä. Oli kuitenkin mieltä virkistävää tälläinen swappi ja aivan ihania minejä sain! Laitan tänne kuvia, kun viimeisetkin paketit ovat päässeet perille. Jännitystä pidetään vielä ilmassa. Nyt kuitenkin ostoksiin: 


Muutama heräteostos tuli; polkupyörä, mikroskooppi..jne. Noh, lähden aina messuille katselemaan, mitä sattuu pistämään silmään. Harvoin etsinnässä on mitään tiettyä. 🙂 

Valkovaaleanpunaiset villasukat näin fb:n nukkekotiharrastajat ryhmässä etukäteen, minkä vuoksi suuntasin Marian pöytään ensimmäisenä. Siitä sitten Mirjan luo, mistä löytyi mm. tuo ihana Naked Cake marjoilla. 

Sitten katsaus Kellari-roomboxeihin (kärkikolmikko järjestyksessä ja muut satunnaisesti kollaaseissa):


Mukava päivä oli ja seuraavaksi messuillaan Forssassa, missä olemme myymässä äidin kanssa! Toivottavasti siellä nähdään! 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s