Tuliaisia maailmalta

Sain viime viikolla vihjauskuvan New Yorkista, että salainen tuliaistehtävä on käynnissä. Tämähän alkoi jo jännittämään, koska aikaisemmin en ole itse käynyt kyseisen kaupungin nukkekotikaupassa ’Tiny Doll House’. 

Jälkeenpäin kuulin, etteivät Googlen aukioloajat olleet pitäneet paikkaansa, kun J oli saapunut sinne lähempänä jo sulkemisaikaa. Myyjä oli ollut kuitenkin erittäin mukava ja palvellut edellisen asiakkaan loputtua asiantuntevasti. Edellistä yläluokan rouvaa oli kauheasti kiinnostanut, mistä nuoret miehet olivat saapuneet Manhattanille – kuulemma sai pienen suomenkielen oppitunninkin heiltä! 😀 

Tänään ilo ratkesi ensin, kun sain J:n takaisin maailmalta ja sitten asetuttua aloilleen matkalaukusta kaivettiin valkoinen paperipussi. Sisällön nähdessäni hiljaiseksi veti, koska aivan mielettömiä niin kuin itse J on. ❤ 

Liimat ovat Michael’silta, jossa valitettavasti oli ollut aika tyhjää. Kuitenkin kangasliimat tulevat käyttöön, kun olen innostunut näitä miniväen vaatteita tekemään! Luna heti ensimmäisenä kiinnostui kauniista maljakkoista, joihin voisi laittaa kasvihuoneen leikkokukkia. Mollyn keittiöön siirtyvät ihanat vihreät jalalliset kulhot ja pitsireunaiset lautaset. Yksiöönkin tästä taitaa päätyä kultainen Vapaudenpatsas sekä pieni siro sitruspuristin. 

Kesä/syksyprojektikseni aloitankin työhuoneen siivoamisen ja järjestämisen aina yksi laatu kerrallaan. Lisäksi siivoan jokaisesta talosta esineet paikalleen ja pölyt pois sekä sesonkiminit omiin laatikoihin! En ota tästä stressiä, mutta askel kerrallaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s