Leiriviikko

Kerhomme järjesteli sarjassaan toisen nukkekotileirin kerholaisille. Viikon ajan klubihostimme Suski piti ovia auki, ruokahuolto oli yhdessä suunniteltu ja toteutettu joka päivälle sekä isommat koneet nostettu esille. Itselläni oli työviikko, kuten viime vuonnakin, mutta onneksi sattui aamuvuoroa. Pikaisesti suoraan töistä suuntasin kerholle pienistä etäisyyshidasteista huolimatta joka päivä! 

Aloitin tekemään pitkään puhetasolla ollutta Weasleyn veljesten pilailupuotia, joka on saanut inspiraation yhdistettynä elokuvalavastusta ja J. K. Rowlingin alkuperäisten kirjojen maailmaa. Koko roombox lähti liikkeelle isäni löytämästä viinilaatikosta, johon piti saada hieman aukkoja.Dremel lauloi ja savutti, mutta reijät onnistuin saamaan. Päädyn ja ikkunat, kun olin saanut tehtyä, istuskelin tyytyväisenä siihen saakka kunnes tajusin oviaukon puuttuvan – eikun takaisin ulos. Välipohjan eli toisen kerroksen lattian tein kapalevystä, jonka päällystin munakennoista leikatuilla laatoilla. Onneksi paikassa jemma oli iso pussillinen 

Sitten lähti käyntiin julkisivuprojekti, joka kestikin koko loppuleirin; ensin ladottiin yksitellen leikatut tiilet, sitten maalia, koristelistoja ja -maalauksia. Aikaa meni, mutta olen tyytyväinen kuinka väriyhdistelmät toimivat graffiteineen. 

Ehdin hieman aloittaa näyteikkunan tekemistä, mutta se jäi toistaiseksi vielä kesken ja odottamaan seuraavaa puuhastelukertaa. Hetkeksi kauppa joutuu jäähylle, koska on aloitettava suuremmalla vaihteella Forssaan valmistautuminen. Tarkoituksena on julkaista täällä blogilla viisiosainen juttusarja omasta valmistautumisesta. 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s