Suuri Snadi La 14.10.2017

Suuren Snadin paikka olikin tälle vuodelle vaihtunut Energia Areenasta Otahalliin. Lähdin perjantaina viemään minejä ja tarvikkeita paikan päälle. Pöydän laittoon meni parisen tuntia, mutta samalla helpottui seuraavan aamun kiire.

Kello soitti 7:40 herättäen hieman vähän nukutun yön jäljiltä. Todellisuudessa itse olin ollut jo hereillä kuuden jälkeen, kun mielessä pyöri ’missähän on ne viime vuodelta jääneet jäälyhdyt – löytyisikö vielä löytökoriin jotain ylimääräistä työhuoneesta – olenkohan muistanut kaiken…’ ja sata muutakin asiaa. Autoon pakattiin viimeisen minit ja sitten äkkia viimeistelemään loput hinnat sekä illalla valmistuneet minit. 
img_8300-1
img_8303-1img_8304-1

Yleisen fiilistelyn jälkeen J jäi hoitamaan myyntipöytää päästäen minut shoppailemaan ja kyläjuhlille. Miniasuntomessut olivat tänä vuonna interaktiivinen Kyläjuhla -näyttely, jota somessa on kuvien muodossa mainostettu tagilla #snaditkyläjuhlat. Yksiön Neiti huristeli paikalle Vespallaan tutustumaan hulinaan.

img_8301-1
img_8308-1img_8307-1img_8306-1img_8309-1

…No mutta ketkä saapuivat paikalle..? Tietenkin Peppi ja Taneli, koska eihän näin mielettömiä juhlia voi jättää välistä; Kyläjuhlat ja Halloweenin kurpitsajuhlat samaan aikaan! Seuraavaan postaukseen taidankin jättää tämän kaksikon menon, koska kuvamateriaalia puhelimesta löytyy enemmissä määrin.
img_8305-1
img_8298

Kiirus päivä kaiken kaikkiaan oli, mutta erittäin mukava. Nyt sitä tässä istustelee väsynyt myyjä sohvalla päivitellen illan mittaan somea jäätelöpurkki toisessa kädessä. Myyjäkooma taitaakin iskeä totaalisesti vasta huomenna… 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s