Snadit Kyläjuhlat 

Tänä vuonna Suuressa Snadissa järjistettiin miniasuntomessujen sijaan Kyläjuhlat (Somessa omalla hastagilla #snaditkyläjuhlat) . Kyläjuhlien periaatteena oli interaktiivinen näyttely, johon jokainen kävijä saa osallistua ja se muuttui pitkin viikonloppua. Itse en ehtinyt mukaan päivystäjäksi oman myyntipöydän takaa, mutta pääsin mukaan Kyläjuhlien suunnitteluun.

img_8411img_8511img_8512

Alla on kuvapläjäys minun kameraani tallentuneista otoksista – puhukoot kuvat puolestaan:
img_8410img_8420img_8417

Laimi-Lyydia ja Kaipuun Kavaljeerit olivat saapuneet keikkakiertueeltaan viihdyttämään kyläjuhlien vieraita. Pian oli koko lavanedus täyttynyt jalalla koreasti laittavista vieraista. img_8422No mutta.. Kukas muukaan lavalla yrittää varastaa show’ta kuin Ben!img_8408Yksi omista suosikkikohdista Kyläjuhlilla oli Taru Astikaisen tekemä silhuettitaiteilijan koju. Kertakaikkiaan aivan ihana! Yksiön Neitikin kävi taiteilijan luona. img_8416Luna ja Ginny (Susannan porukoista olivat päätyneet istuskelemaan talon seinnustalle väkijoukon hälinän ylle. img_8414

img_8413

Sunnuntaina aamusta koirilla oli jo onnenpäivät, kun pääsivät valloittamaan penkkejä ja herkuttelemaan makkispekkiksillä.
img_8412
img_8409

-Koukkujalka, on aika lähteä kotiin, maanitteli Hermione

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Snadit Kyläjuhlat 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s