Joulukalenteri luukut 1-6

Vaihdoimme toista joulua peräkkäin Suskin kanssa joulukalenterin. Meillä oli molemmilla ”aika” haipakkaa syksy, niin välillä tipahteli ajatukset matkasta ja adventtikalenterista tulikin joulukalenteri. Onneksi oli pikkujouluristeily, niin siitä alkoi kiri luukkujen kanssa.

Suski laittoi taas niin ihan säntillisesti luukut esille, ja niitä näkee Instagramin puolelta täältä. Kuvaan omat luukkuni tänne blogin puolelle, kun vihdoin on hieman rauhoittunut ja loma alkoi.

1.12. Luukku kätki taakseen yksiön Neidille joulukoristeen kimaltavine käpyineen lasiastiassa. Miten onkaan juuri oikean värinen? 😉

2.12. Luukusta löytyi peili Kalmanhanaukio 12:sta eteiseen. Kevään myötä alan laittamaan Siriuksen taloa kuntoon Kotikolon rinnalla.

3.12. -Fred, mitä sulla on siinä? -Käytiin Georgen kanssa vähän iskunkiertokujalla… Eli kummituksen käsi tulossa kehyksen läpi avaimen kanssa, tää on niiiiiin siisti!

4.12. Fred ja George saivat uudet luudat! Musta tuntuu, että pojat ovat ottaneet viime vuonna joulukalenterista saadut huispausvälineet mukaan ja häipyneet pelaamaan.

5. Ja 6.12. Luukuista tuli Mollyn tekemää keramiikkaa. Aivan ihanat pumpkin spice latte’t vaahtokarkkien kera sekä tarjoiluastiat. Suski on niin taitava näiden polymeerimassojen kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s